Zorgprofessionals en hulpverleners 2020-04-21T12:08:10+00:00

Beste zorgprofessional/hulpverlener

Deze dagen, weken, maanden zijn hard. Hard voor ons als samenleving, maar vooral ook hard voor jullie als zorgprofessionals en hulpdiensten. In de laatste weken vragen wij, als samenleving, jullie keiharde inzet, en bekijken wij vanuit het comfort van ons huis de beelden. Wetend dat jullie in de frontlijn staan.

Dat laat ons en mij niet onberoerd.

Tegelijkertijd bekruipt mij als ondernemer een gevoel van machteloosheid. Ik produceer geen n95-maskers, ik maak geen veiligheidskleding of ander materiaal waar jullie nu behoefte aan hebben. Ik heb geen voorraden van medische hulpmiddelen die ik aan jullie kan geven. Tegelijkertijd moet ook ik het hoofd boven water zien te houden als gevolg van de situatie.

Toch wil ik iets voor jullie doen, omdat jullie de mensen zijn die er voor zorgen dat onze samenleving in deze tijden met enige zekerheid de dag van morgen tegemoet kan zien. Omdat jullie helden zijn en wij jullie nooit genoeg kunnen bedanken voor jullie inzet.

Arthur Horeman

ik kan jullie onmiddellijke problemen niet oplossen, maar wat ik wel kan doen is een gebaar maken waardoor jullie met jullie gezin comfortabel kunnen leven en wonen.

Het is wellicht niet veel, maar ik hoop dat jullie mijn gebaar begrijpen.

Als dank voor jullie inzet bied ik jullie 20% korting* bij aankoop van Isobooster isolatiemateriaal voor jullie woning.

Misschien dat je er nu geen behoefte aan hebt, omdat je met andere dingen bezig bent. Maar dit aanbod blijft in ieder geval dit hele jaar geldig als gebaar van mij naar jullie.

Blijf veilig, blijf gezond!

Met vriendelijke groet,

Arthur Horeman

*Deze kortingsactie geldt alleen voor directe aankopen gedaan door zorgprofessionals (o.a. artsen en verplegers), medewerkers van hulpdiensten (o.a. ambulance, politie en brandweer) en medewerkers van Defensie (o.a. landmacht en marine). De korting is niet overdraagbaar op derden.

Meer weten over Isobooster? Neem contact met ons op!

Neem contact op