Wat is polyethyleen

/Wat is polyethyleen
Wat is polyethyleen 2018-07-18T19:08:46+00:00

Polymeer polyethyleen is een veel voorkomend en gebruikt materiaal. Het is de meest gebruikte kunststof ter wereld. Isobooster, de slimme oplossing voor isoleren, is o.a. gemaakt van polyethyleen. Polyethyleen wordt gemaakt door polymerisatie van etheen.

Wij gebruiken polyethyleen in Isobooster met belangrijke redenen. Zo is het niet gevaarlijk voor de gezondheid en je kunt er makkelijk mee werken. Zo zorgen wij ervoor dat ons product optimaal gebruikt kan worden. De ideale toepassing bij doe-het-zelf isolatie. Eenvoudige verwerken, goed voor het milieu en niet schadelijk voor de gezondheid en nog belangrijker, optimaal rendement!

Polyethyleen past zich aan

Polyethyleen is thermoplastisch. Dat houdt in dat als je het gaat verwarmen het materiaal zich makkelijk laat vervormen. Als het product dan vervolgens weer afkoelt dan neemt het product de nieuwe vorm als vast aan.

Wat is Polyethyleen niet?

Polyethyleen is geen stroomgeleider dus heeft het een grote elektrische weerstand. Het materiaal absorbeert geen water waardoor het water buiten blijft. Dit zijn belangrijke voordelen van het materiaal en reden voor de keuze om het te gebruiken in Isobooster.

Wat is Polyethyleen wel?

Polyethyleen is een heel sterk product en moeilijk rekbaar. Dat is erg prettig want dan rekt het ook niet uit. Dit komt o.a. door de dichtheid van het product. Daarnaast is het materiaal zeer duurzaam. De lange tijd die het mee kan is uiteraard een groot voordeel. Het is bovendien een prettig product om mee te werken en het is makkelijk om zelf aan te brengen. Polyethyleen is een huid- en mensvriendelijke kunststof en een inerte kunststof met veel milieuvriendelijke eigenschappen

Hulp bij isoleren

Mocht het zelfstandig isoleren niet lukken of heeft u er geen tijd voor? Het product kan eenvoudig worden besteld en door een door u zelf te selecteren vakman worden verwerkt. We leggen graag uit hoe u Isobooster goed kunt gebruiken. De verwerking van Isobooster is snel en effectief met een hoog rendement.

CONTACT
wat is polyethyleen
polyethyleen isolatie-pxa nederland