Vocht- en schimmelproblemen voorkomen 2019-07-19T12:56:37+00:00

Vocht- en schimmelproblemen voorkomen

Vocht- en schimmelproblemen ontstaan niet zomaar. Daar is altijd een oorzaak voor, namelijk te veel vochtigheid in uw huis. Dit kan verschillende oorzaken hebben, echter een veelvoorkomende oorzaak is problemen met de isolatie.  Mocht dit het geval zijn bij u, aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij adviseren u graag hoe u het probleem kunt oplossen. Ons speciaal ontwikkelde product, Isobooster, biedt namelijk uitkomst.

Isobooster tegen vocht- en schimmelproblemen

Isobooster is eenvoudig aan te brengen en geeft direct resultaat. De sterk isolerende werking voorkomt een teveel aan vocht in uw woning. Vocht veroorzaakt een muffe lucht, lelijke zichtbare plekken op muren en plafonds en is tevens ongezond.

Vocht- en schimmelproblemen voorkomen

Er zijn manieren om het zelf zo goed mogelijk tegen te gaan. Het is sowieso belangrijk in de winter dat u de vertrekken in u huis goed blijft verwarmen.  Daardoor blijven de wanden en u plafond op goede temperatuur en maakt u dus veel minder kans op vochtigheid in u huis. Met behulp van Isobooster bereikt u dit veel sneller.

Bent u benieuwd hoe ook u isobooster toepast en voorkomt dat u vocht- en schimmelproblemen krijgt of er juist voor zorgt dat het niet erger wordt en zelfs verdwijnt? Neemt u dan vooral snel contact met ons op.

Isoleren met Isobooster | PXA Nederland
Isoleren met Isobooster | PXA Nederland

Meer weten over Isobooster? Neem contact met ons op!

Neem contact op