Vloerisolatie 2019-07-19T11:35:01+00:00

Vloerisolatie

Hebt u koude voeten als u over uw vloer loopt? Vloeren isoleren vanuit de kruipruimte is het slimste wat u kunt doen. Als u uw vloer isoleert voelt u het gelijk aan uw voeten. Met ons materiaal kan uw vloer worden geïsoleerd met een isoleerproduct dat niet giftig is en dat met dezelfde dikte als ander isolatiemateriaal veel beter isoleert.

Waarom vloer isoleren?

Vloeren zijn een zwakke schakel in het isoleren van uw huis. We weten dat warme lucht stijgt, maar warmte verplaatst zich van warm naar koud. Dat is ook de reden waarom warmte zich door de vloer heendringt naar de koude bodem van de kruipruimte onder uw huis. De vloer voelt dan ook koud aan. U steekt dan veel geld in het stoken, terwijl dat veel goedkoper kan met veel meer resultaat. Als u voor Isobooster kiest, wordt de warmte die origineel door de vloer heen ging, teruggekaatst in de vloer. Zo blijft uw vloer en ook de lucht boven de vloer warmer, waardoor u ook al minder hoeft te stoken. Het is van belang dat de spouwmuren en uw dak ook goed geïsoleerd zijn.

Hoe vloer isoleren

Wij hebben een nieuw product ontwikkeld. Het gaat om het product Isobooster, zoals reeds eerder genoemd. Heel veel isolatiematerialen nemen warmte op en geven het dan weer door; Isobooster werkt niet op deze manier. Isobooster kaatst alles terug naar waar het vandaan kwam. Er komt geen koude of warme lucht doorheen. Ventileren blijft belangrijk. Ook bij Isobooster. Dit betekent dat u rekening moet houden met het aanvoeren en afvoeren van lucht. Onvoldoende ventilatie kan leiden tot schimmel- en vochtproblemen. Daarnaast werkt infraroodverwarming ook beter door thermische reflectiewerking van meerlaagse isolatiefolie op basis van reflectie.

Nu isoleren

Bent u geïnteresseerd in Isobooster, heeft u vragen of wilt u graag direct aan de slag met Isobooster? Neemt u dan direct contact met ons op. Dan zit u er straks warmpjes bij. Letterlijk en figuurlijk.

Meer weten over Isobooster? Neem contact met ons op!

Neem contact op