Hebt u koude voeten als u over uw vloer loopt? Vloeren isoleren is het slimste wat u kunt doen. Als u uw vloer isoleert voel u het gelijk aan uw voeten. Er kan namelijk gelijk al minder lucht, waaronder warmte uit uw huis, ontsnappen naar de open ruimte onder uw huis. Wij kunnen uw vloer isoleren met een isoleerproduct dat niet giftig is en dat met dezelfde dikte als ander isolatiemateriaal veel beter isoleert.

Waarom vloer isoleren?

Vloeren zijn een zwakke schakel in het isoleren van uw huis. Lucht verplaatst zich namelijk van koud bovenin naar warm onderin. Dat is ook de reden waarom warme lucht zich door de vloer heendringt naar de kruipruimtes die zich hoogstwaarschijnlijk onder uw huis bevinden. De vloer voelt dan ook koud aan, want alle warme lucht zit eronder. U steekt dus veel te veel geld in het stoken, terwijl dat veel goedkoper kan met veel meer resultaat. Als u voor Isobooster kiest, word de warme lucht die origineel door de vloer heen ging, teruggekaatst omhoog. Zo blijft uw vloer en ook de lucht boven de vloer warmer, waardoor u ook al minder hoeft te stoken. Daarbij is het wel van belang dat de spouwmuren en uw dak ook normaal geïsoleerd zijn. Voordeel is dat wij uw dak en spouwmuren ook kunnen isoleren met Isobooster.

Hoe vloer isoleren

Wij hebben een nieuw product ontwikkeld. Het gaat om het product Isobooster, wat bovenstaand al benoemd is. U kunt er vanuit gaan dat heel veel isolatiematerialen energie opnemen en het dan weer doorgeven. Isobooster werkt niet op deze manier. Zoals genoemd kaatst Isobooster alles terug naar waar het vandaan kwam. Er komt geen koude of warme lucht doorheen. Ventileren blijft belangrijk. Ook bij Isobooster. Dit betekent dat u rekening moet houden met het aanvoeren en afvoeren van lucht. Onvoldoende ventilatie kan leiden tot schimmel- en vochtproblemen. Daarnaast werkt goed ventileren ook nog voor een optimale reflectieverwerking.

Nu isoleren

Bent u geïnteresseerd in Isobooster, heeft u vragen of wilt u graag direct aan de slag met Isobooster? Neemt u dan direct contact met ons op. Dan zit u er straks warmpjes bij. Letterlijk en figuurlijk.

Aanvragen

Vul het formulier in om geheel vrijblijvend een aanvraag te doen.

Neem contact op


PXA Nederland

Ruijgenhoeksepolder 6
3453 NG De Meern
Nederland

Bel ons: 030 - 66 66 963

BTW nr. NL033733922B01
KVK nr. 30197480