Stap 4: Voordelen van Isobooster isolatiemateriaal 2020-06-24T15:04:12+00:00

Stap 4: Voordelen van Isobooster isolatiemateriaal

Waarom is Isobooster het beste isolatiemateriaal?

Door de geringe dikte is Isobooster overal makkelijk toe te passen. Bij het op maat maken van het materiaal komen geen vezels of stof vrij. Met Isobooster is er een prima en vooral veilig isolatiemateriaal op de markt: super isolerend, licht in gewicht, gebruiksvriendelijk, vriendelijk voor huid en luchtwegen en ook nog eens betaalbaar.

Montage van Isobooster

Isobooster is heel eenvoudig aan te brengen, ook door een onervaren klusser. Bekijk onze pagina’s met Isobooster montage-instructie voor het dak, Isobooster montage-instructie voor de gevel en Isobooster montage-instructie voor de kruipruimte. Het juiste type materiaal voor uw klus bestelt u eenvoudig in onze webshop.

Door de ingebouwde overlap van 5 cm. monteert u gemakkelijk banen naast of onder elkaar met naadloze aansluitingen. De speciale Isobooster tape gebruikt u om de naden af te dichten. Alle rollen worden geleverd in een beschermende verpakking, met een kartonnen buis in het midden en randbescherming aan de uiteinden.

Welk type Isobooster is de juiste keuze voor uw klus?

Isobooster is geschikt voor zowel nieuwbouw als woningrenovatie en kan worden toegepast voor de isolatie van daken, binnenwanden, vloeren en kruipruimtes. Het isolatiemateriaal is beschikbaar in verschillende diktes.

T1 dikte 24 mm: bij weinig ruimte isoleren van wanden; op het dak onder de pannen
T2 dikte 40 mm: in kruipruimte, in wanden en voor-zetgevels, onder en op het dak
T3 dikte 48 mm: (gesubsidieerde) vloer- of kruipruimte isolatie, onder het dak
T5 dikte 56 mm: (gesubsidieerde) vloer- of kruipruimte-isolatie, onder het dak, voorzetwanden, borstweringen, bij nieuwbouw in de spouw

De rollen Isobooster zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, met breedtes variërend van 600 tot 1200mm. Bekijk de materialen in onze webshop.

Meer informatie nodig?

Wilt u advies over welk type Isobooster isolatiefolie u het beste kunt kopen voor het isoleren van uw woning? Of zoekt u meer tips over de isolatie van uw dak, gevel of kruipruimte? Neemt u dan gerust contact op met ons. Wij helpen u graag verder!

Terug naar het overzicht

Meer weten over Isobooster? Neem contact met ons op!

Neem contact op