Stap 2: Wat wilt u isoleren? 2020-06-24T12:13:28+00:00

Stap 2: Wat wilt u isoleren?

U heeft u de eerste stap gezet, door te inventariseren uit welk deel van uw woning de meeste warmte weglekt. Mogelijk is dat uw dak, of anders uw gevel en spouwmuren. Of misschien wel uw kruipruimte en vloeren.

Meer comfort en beter leven

Daarnaast is het voor een antwoord op de vraag ‘Wat wilt u isoleren?’ belangrijk te bedenken welk probleem in huis u precies wilt verhelpen en wat uw wensen zijn. Is het voor u belangrijk de stookkosten te verlagen en de uitstoot van CO2 te beperken? Wilt u de vorming van tocht, vocht en condens voorkomen in huis? Heeft u last van geluid van buiten Of zoekt u meer comfort in de woning, bijvoorbeeld door een warmere vloer in de winter en een koelere zolderverdieping tijdens de zomer?

Meer informatie of advies nodig?

Heeft u meer informatie nodig om te bepalen wat uw isolatiewensen zijn? Of welke delen van uw woning prioriteit hebben bij het aanbrengen van isolatiemateriaal? Neemt u dan vrijblijvend contact op met ons. Wij helpen u graag verder.

Wat levert isoleren u op?

Wilt u weten wat isoleren u gaat opleveren? Het voordeel van maandelijks een lagere energierekening en een verbeterd wooncomfort. Kijk verder bij stap 3 en lees meer over de voordelen van woningisolatie.

Naar stap 3

Meer weten over Isobooster? Neem contact met ons op!

Neem contact op