PXA ondersteunt mensen aan de corona frontlinie

Sta jij op de eerste rij om hulp te bieden als het gaat om corona, als zorgprofessional of hulpverlener? PXA Nederland wil je graag helpen jouw werk zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren. Zodat we samen, met z’n allen, door elkaar te steunen waar mogelijk, hier zo goed mogelijk doorheen komen.

Natuurlijk houden we afstand van elkaar. We volgen consequent alle richtlijnen van het RIVM. Wij weten dat we de verspreiding van het virus zo kunnen voorkomen. Dat helpt jullie als hulpverleners (en de samenleving als geheel) het meest. Maar we willen méér doen voor helden. Voor de artsen en verplegers, de medewerkers van hulpdiensten zoals ambulance, brandweer en politie, én personeel van de landmacht en marine.

Voor al diegenen die vooraan staan in de frontlinie tegen het coronavirus. Die zich dag in, dag uit – en soms met gevaar voor eigen besmetting – inzetten voor anderen. Jullie verdienen extra ondersteuning. En daar zet PXA Nederland zich graag voor in.

De onmiddellijke problemen kunnen wij niet oplossen. Wel kunnen wij een gebaar maken. Zodat jullie, onze zorghelden, met jullie gezin comfortabel kunnen leven en wonen.

Als dank voor jullie inzet bieden wij 20% korting bij aankoop van Isobooster isolatiemateriaal* voor jullie woning.

Dit aanbod blijft in ieder geval dit hele jaar 2020 geldig als gebaar van ons naar jullie.

Blijf veilig, blijf gezond!

#DASLIEF
#TROTS_OP_ONZE_HELDEN
#WE_DOEN_WAT_WE_KUNNEN

* Deze kortingsactie geldt alleen voor directe aankopen gedaan door zorgprofessionals (o.a. artsen en verplegers), medewerkers van hulpdiensten (o.a. ambulance, politie en brandweer) en medewerkers van Defensie (o.a. landmacht en marine). De korting is niet overdraagbaar op derden.

2020-05-06T12:45:39+00:00