PXA Nederland mocht een bijdrage leveren aan de opbouw van het ADRA Share & Care onderkomen in Huis ter Heide. Het ADRA Share & Care project wordt mede tot stand gebracht met behulp van sponsoren. Een bijzonder project voor een organisatie die goed werk verricht wereldwijd.

ADRA Share & CareShare&Care_Logo

ADRA heeft als doel de minder draagkrachtigen op economisch of sociaal gebied te ondersteunen. De reden hiervoor is dat elk mens van onschatbare waarde is. ADRA Share & Care levert een bijdrage aan sociale en economische rechtvaardigheid. Dit betekent onder andere dat ADRA mensen, ongeacht achtergrond, sociaal activeert en laat participeren. Daarnaast creëert ADRA verbindingen tussen mensen en culturen en wordt duurzaamheid nagestreefd.

Doel ADRA Share & Care

Om bijdrages te kunnen leveren aan sociale en economische rechtvaardigheid en duurzaamheid is ondersteuning essentieel. Het laagdrempelig aanbieden van goederen, bijvoorbeeld kleding, speelgoed, fietsen en klein huisraad, en het gezamenlijk opknappen van deze goederen.

Donatie aan Share & Care in Huis ter Heide

Compassie, Hulpvaardigheid, Respect, Integriteit, Samenwerking en Transparantie zijn de waarden van ADRA. Ook PXA Nederland kan zich hier goed in vinden en daarom hebben wij besloten aandacht te besteden aan dit fantastische doel. Naast aandacht besteden aan ADRA hebben wij tevens besloten om een donatie te doen in de vorm van Isobooster voor het Share & Care in Huis ter Heide.

We wensen ADRA een goed onderkomen in het Hiram Edson gebouw in Huis ter Heide. Het gebouw zal in de toekomst onderdak bieden aan ADRA Share &Care.

Hieronder ziet u foto’s van de totstandkoming van dit bijzondere project waar buiten PXA Nederland vele sponsoren aan mee hebben gewerkt.

CONTACT
Isoleren met Isobooster | PXA Nederland
Isoleren met Isobooster | PXA Nederland
2018-09-13T21:02:57+00:00