Prijzen Isobooster en bevestigingsmaterialen 2019-11-27T08:20:49+00:00

Prijzen Isobooster en bevestigingsmaterialen

Ondernemers, bedrijven en particulieren zijn van harte welkom in de webshop van Isobooster. Zakelijke klanten zijn ook welkom bij de groothandels die Isobooster verkopen. Op beide plekken vindt u alle Isobooster isolatiematerialen en de benodigdheden om dit goed te bevestigen.

Isolatiemateriaal

Er zijn rollen Isobooster van verschillende afmetingen en diktes, met R-waardes die uiteenlopen van 2,4 tot 4,6 m2 K/W. Een aantal types Isobooster is vooral geschikt voor gebruik in kruipruimtes en op of onder het dak. Andere zijn ook toepasbaar achter wanden of voorzetgevels. Isobooster T1 heeft minder volume en is heel geschikt voor gebruik in wanden met weinig tussenruimte.

De prijzen van rollen Isobooster isolatiemateriaal lopen uiteen van € 107,44 tot € 289,26 ex btw.

Bevestigingsmateriaal

In de Isobooster webshop verkopen we ook bevestigingsmaterialen, zoals slagpluggen en montagesets, vanaf € 1,98 ex btw. Ook zijn er rollen UV-tape (voor het gebruik van Isobooster in direct zonlicht) en gewone Isobooster tape vanaf € 12,87. Daarnaast is er dik bodemfolie in breedtes van 2,5 tot 7 meter om bodemvocht in kruipruimtes te weren, vanaf € 4,55 per strekkende meter.

Naar de webshop

Bezoek de Isobooster webshop en bestel direct, maak een zakelijk account aan of vraag een offerte aan.

Meer weten over Isobooster? Neem contact met ons op!

Neem contact op