Over PXA Nederland 2019-07-19T10:38:21+00:00

Over PXA Nederland

“Duurzaam hoeft niet duur te zijn”

“Isobooster is een fantastisch product: we timmeren een al een aantal jaren aan de weg, en de markt heeft begrepen dat duurzaam niet duur en ingewikkeld hoeft te zijn. Praktische toepassing van een normaal natuurkundig proces levert bijzondere resultaten op. Niet alleen in de isolatie van gebouwen: wat ik persoonlijk heel mooi vind is dat mensen nieuwe en creatieve toepassingen zoeken voor ons product”.

PXA Nederland, het verkoopbedrijf van Isobooster, is in 2004 in De Meern opgericht door Arthur Horeman. Het product wordt inmiddels in heel Nederland gebruikt, ook vanuit het buitenland is er interesse.

PXA Nederland wil zich onderscheiden van andere bedrijven door een waarden georiënteerd bedrijf te zijn. Hiervoor hanteren wij een aantal richtlijnen binnen de organisatie.

“Wij schrijven service met een grote S”

De dienstverlenende en klantvriendelijke instelling staat hoog in het vaandel. Service schrijven wij met een grote S. Wij denken graag met u mee. Wanneer wilt u geleverd hebben? Kunnen we u adviseren bij de wijze van aanbrengen? Isobooster is extreem licht en flexibel en daardoor gemakkelijk door uzelf te verwerken. Laat u het liever aan een vakman over? In heel Nederland kunnen wij u in contact brengen met vakkundige professionals.

“Optimaal energie te besparen op een verantwoorde manier”

Optimale energiebesparing, daar staat PXA Nederland voor. Verspilling en vervuiling willen we ten koste van alles voorkomen. De energiebronnen die wij nu kennen, zijn eindig. Bovendien wordt er veel meer CO2 uitgestoten dan gezond voor ons is. Maar u wilt er wel graag comfortabel bij zitten (en lekker warm in de winter).  Dat betekent investeren in hernieuwbare energiebronnen, maar ook in energiebesparing door steviger en efficiënter isoleren. Comfort verhogend energie besparen kan volgens PXA Nederland alleen met de allerbeste, maar ook duurzame isolatiematerialen.

“Medemenselijkheid boven alles”

Een van de meest harde waarden van het bedrijf is medemenselijkheid. Dat klinkt tegenstrijdig, maar is het in de optiek van Arthur Horeman helemaal niet. Dat zie je in de wijze waarop we met elkaar omgaan, maar ook wat we ondersteunen en waar we ons voor inzetten als organisatie. Op medemenselijkheid geven we geen duimbreed toe.

Meer weten over Isobooster? Neem contact met ons op!

Neem contact op