Over PXA Nederland 2019-08-13T07:29:01+00:00

Over PXA Nederland

“Duurzaam hoeft niet duur te zijn”

“Isobooster is een fantastisch product: we timmeren er al een aantal jaren mee aan de weg en de markt heeft begrepen dat duurzaam niet duur of ingewikkeld hoeft te zijn. Deze praktische toepassing van een normaal natuurkundig proces levert bijzondere resultaten op. Natuurlijk als isolatie van gebouwen, maar wat ik persoonlijk heel mooi vind, is dat mensen nieuwe en creatieve toepassingen zoeken voor ons product.”

PXA Nederland werd in 2004 in De Meern opgericht door Arthur Horeman en is in de loop van de jaren verkoopbedrijf geworden voor Isobooster, een product dat inmiddels in heel Nederland wordt gebruikt, ook vanuit het buitenland is er interesse.

PXA Nederland bv wil zich onderscheiden van andere bedrijven door een waarden georiënteerd bedrijf te zijn. Hiervoor hanteren wij een aantal richtlijnen binnen de organisatie.

“Wij schrijven service met een grote S”

Dienstverlening en klantvriendelijkheid staan hoog in het vaandel. Service schrijven we met een grote S. Kunnen we u adviseren bij de wijze van aanbrengen? Wanneer wilt u geleverd hebben? Wij denken graag met u mee! Isobooster is extreem licht en flexibel en daardoor gemakkelijk door uzelf te verwerken. Laat u het liever aan een vakman over? In heel Nederland kunnen wij u in contact brengen met vakkundige professionals.

“Optimaal energie te besparen op een verantwoorde manier”

Optimale energiebesparing, daar staat PXA Nederland voor. Verspilling en vervuiling willen we ten koste van alles voorkomen. De energiebronnen die we nu kennen zijn eindig. Bovendien wordt er veel meer CO2 en NOX uitgestoten dan gezond voor ons is. Maar u wilt er wel graag comfortabel bij zitten (lekker warm in de winter en koel in de zomer). Dat betekent investeren in hernieuwbare energiebronnen, maar ook in energiebesparing door efficiënt en beter te isoleren. Comfort verhogend energie besparen kan volgens PXA Nederland alleen met de allerbeste maar ook duurzame isolatiematerialen: Isobooster is daar hèt voorbeeld van.

“Medemenselijkheid boven alles”

Een van de meest harde waarden van het bedrijf is medemenselijkheid. Dit klinkt tegenstrijdig, maar is het in de optiek van Arthur Horeman helemaal niet. Dat zie je in de wijze waarop we met elkaar omgaan, maar ook wat we ondersteunen en waar we ons voor inzetten als organisatie. Op de medemenselijkheid geven we geen duimbreed toe.

Meer weten over Isobooster? Neem contact met ons op!

Neem contact op