Milieuvriendelijk isoleren 2018-09-17T14:54:14+00:00

Milieuvriendelijk isoleren

Wij vinden het belangrijk dat ons product goed is voor het milieu. Milieuvriendelijk isoleren is zeer populair momenteel. Daarom hebben wij ervoor gezorgd dat ons product minimaal 70 jaar mee kan. In het kader van duurzaamheid is daar veel mee gewonnen ten aanzien van andere isolatiematerialen. Ook is het product makkelijk recyclebaar. Daarmee is Isobooster een grote stap in milieuvriendelijk isoleren.

Isobooster goed voor het milieu!

Doordat Isobooster niet veel weegt en erg dun is, gebruikt het minder brandstof tijdens het transport. Daarnaast is ons product zo gemaakt, dat er geen gevaarlijke stoffen in verwerkt zijn. Stoffen die vervolgens weer een allergische reactie kunnen opwekken. Bovendien werkt ons product beter bij grote temperatuurverschillen en dat maakt Isobooster uniek in zijn soort

Isobooster is goed te verwerken en op maat te snijden. Groot voordeel is dat er geen stof of vezels vrijkomen tijdens het verwerken en dat is dan weer beter voor je gezondheid.

Voordelen van Isobooster

 1. Dun
 2. Licht in gewicht
 3. Hoge thermische isolatiewaarde
 4. Goede geluidsdemping
 5. Ingebouwde overlappingen voor onderliggende aansluiting
 6. Gemakkelijk te bewerken
 7. Duurzaam, levensduur minimaal 70 jaar
 8. Geen dauwpunt
 9. Volledig recyclebaar
 10. Nederlandse uitvinding
 11. Nederlands testcertificaat
 12. Weinig CO2 uitstoot
 13. Minimaal gebruik van grondstoffen
 14. Laag gebruik van energie tijdens de productie en transport

Wilt u milieuvriendelijk isoleren?

Er zijn manieren om zelf milieuvriendelijk te isoleren. Met het gebruik van Isobooster bent u al op de goede weg. Bent u benieuwd hoe ook u isobooster toepast en met oog voor het milieu kunt isoleren? Neemt u dan vooral snel contact met ons op.

CONTACT
Isoleren met Isobooster | PXA Nederland