Kruipruimtes isoleren 2019-11-27T08:21:44+00:00

Kruipruimtes isoleren

Voelt de vloer koud onder uw voeten? Vloeren isoleren vanuit de kruipruimte is dan de beste oplossing. Met vloerisolatie voelt u direct een verschil. Isobooster isoleert goed, is duurzaam en milieuvriendelijk en zorgt voor een toename in wooncomfort. Bovendien verdient u een investering in de isolatie van uw kruipruimte binnen afzienbare tijd terug.

Waarom vloer isoleren?

Vloeren zijn een zwakke schakel in het isoleren van uw huis. Warmte verplaatst zich van warm naar koud en verdwijnt door de vloer naar de koude bodem van de kruipruimte onder uw huis. Hierdoor voelt de vloer koud aan. Isobooster kaatst de warmte vanuit de kruipruimte terug in de vloer. Er komt geen koude of warme lucht doorheen. Zo blijven uw vloer en ook de lucht boven de vloer warmer, waardoor u minder geld kwijt bent aan stookkosten. Voor een nóg lagere energierekening zorgt u dat ook de muren en uw dak goed geïsoleerd zijn.

Hoe werkt Isobooster isolatie?

Veel isolatiematerialen nemen warmte op en geven het dan weer door. Isobooster werkt anders: het kaatst warmte (of kou) terug naar waar het vandaan kwam. Zo blijft de juiste temperatuur behouden in uw woning of bedrijfsruimte.

Voor een goede temperatuurregeling is ventileren belangrijk. Ventilatie zorgt voor de afvoer van vocht uit de lucht. Onvoldoende ventilatie kan leiden tot schimmel- en vochtproblemen.

Vloervervarming

Een infraroodverwarming in uw vloer werkt beter met Isobooster in uw kruipruimte, door de thermische reflectiewerking van onze meerlaagse isolatiefolie.

Meer weten?

Neem contact op met ons voor een advies of vrijblijvende offerte. Of bezoek onze webshop om alle Isoboostermaterialen eenvoudig te bestellen.

Meer weten over Isobooster? Neem contact met ons op!

Neem contact op