Isoleren met Isobooster 2019-11-27T08:44:01+00:00

Isoleren met Isobooster

In een woning of bedrijfsruimte met goede isolatie, is te temperatuur prettig. Niet te koud, maar ook niet te warm. Isoleren zorgt ervoor dat u in de winter minder hoeft te stoken. Koude voeten, condens op de ramen, tocht… In een goed-geïsoleerde ruimte, behoren die klachten tot een donker verleden. Tijdens de zomer blijft het aangenaam koel. Dat is comfortabel voor u, als gebruiker van deze ruimten. Het is een goed bericht voor uw portemonnee. En, ook niet onbelangrijk: goed isoleren is heel milieuvriendelijk. Minder verwarming (of verkoeling) zorgt voor een lagere CO2-uitstoot.

Isobooster

Isoleren met Isobooster is mogelijk op (bijna) alle plekken in de woning. Bij de isolatie van kruipruimtes, gevel en dak is Isobooster veelgebruikt, zowel nieuwbouw, renovatie als restauratie. Isobooster is heel gemakkelijk zelf aan te brengen en kent geen schadelijke stoffen, vezels of dampen. Andere isolatiematerialen, zoals glas- of steenwol, vertragen de overdracht van temperatuur. Isobooster blokkeert temperatuurwisselingen compleet. Daarmee is Isobooster heel geschikt om energie te besparen en het comfort in huis te verhogen.

Gezond

Een leef- of werkomgeving die onvoldoende of slecht is geïsoleerd, kan een gezondheidsrisico zijn. In een vochtige ruimte voelen huisstofmijt en schimmels zich goed thuis. Wie gevoelig is voor allergenen – die deze beestjes verspreiden – doet er goed aan de temperatuur en luchtvochtigheid in huis goed in de gaten te houden. Isoleren draagt bij aan het verbeteren van dat leefklimaat.

Behaaglijk

Wanneer de vloer, de gevel en het dak zijn voorzien van isolatie, neemt het comfort aanzienlijk toe. Niet alleen vanwege de binnentemperatuur. Door isolatie dringt ook minder geluid van buiten naar binnen. Ook dat draagt bij aan uw woongenot of werkplezier.

Rendement

Isoleren is investeren met een hoog rendement. Veel beter dan op een gewone spaarrekening. Bij spouwmuurisolatie bespaart u jaarlijks gemiddeld € 500,- op uw stookkosten. Zo verdient u de investering na circa 4 jaar terug. Door een verbeterd energielabel neemt uw huis of bedrijfsruimte aanzienlijk toe in waarde.

Meer weten?

Neem contact op met ons voor een advies of vrijblijvende offerte. Of bezoek onze webshop om alle Isoboostermaterialen eenvoudig te bestellen.

Meer weten over Isobooster? Neem contact met ons op!

Neem contact op