Isolatiefolie 2020-01-22T14:34:45+00:00

Isolatiefolie is het beste materiaal om mee te isoleren

Bent u op zoek naar de beste manier om uw woning of bedrijfsruimte te isoleren? Zodat u niet alleen energiekosten bespaart en een lagere energierekening krijgt. Ook kunt u door isolatie geluid absorberen, waardoor u minder last heeft van geluidsoverlast. Daarnaast zorgt een goed geïsoleerde ruimte voor een comfortabel klimaat.

Welk isolatiemateriaal is het best?

Om uw huis of bedrijfspand te isoleren zijn er verschillende isolatie materialen op de markt. Zoals glaswol, steenwol, harde isolatie platen, EPS isolatieplaten of PIR isolatieplaten en zo meer. PXA Nederland adviseert alle klanten de keuze voor isolatiefolie als beste isolatiemateriaal. Het is licht van gewicht, gemakkelijk en veilig aan te brengen en gaat heel lang mee. Isolatiefolie is heel geschikt voor het isoleren van uw dak, muren en gevels, net als uw vloeren en kruipruimtes.

Wat doet isolerende folie?

Isolatiefolie is opgebouwd uit meerdere lagen synthetisch materiaal. Dit absorbeert niet de kou (of hitte), zoals traditionele isolatiematerialen dat doen. Het grote voordeel van isolatiefolie is dat het de koude of warmte weerkaatst. Zo stuurt de folie de ongewenste temperatuur terug naar waar die vandaan kwam. Op die manier houdt u niet alleen ongewenste temperatuurschommelingen buitenshuis, maar ook vocht. Hierdoor blijft het binnenshuis comfortabel warm in de winter en in de zomer aangenaam koel.

Meer voordelen van isolatiefolie

Folie voor isolatie gaat langdurig mee en is gemaakt van duurzame materialen. Isolatiefolie is bovendien makkelijk te verwerken, zelfs door de handige doe-het-zelver. Ook wanneer u besluit isolatiefolie te laten aanbrengen door een specialist, dan is het goed te weten dat de btw over het arbeidsloon op de installatie van isolatiefolies is verlaagd naar 6%. Rollen Isobooster folie worden bijvoorbeeld geleverd op rollen tot 12,5 meter en zijn verkrijgbaar via de Isobooster webshop.

Wat kunt u isoleren met isolatie folie?

Isobooster is een meerlaagse isolatiefolie met een hoge isolatiewaarde. Isoleren met Isobooster folie is eenvoudig en vergt weinig specialistische kennis. U kunt probleemloos uw dak, wanden en gevel en zelfs uw kruipruimte isoleren met Isobooster. Het folie is duurzaam gemaakt van milieuvriendelijke materialen en is volledig recyclebaar.

Meer weten over isolatiefolie?

Neem contact op met PXA Nederland voor advies over de voordelen van isolatiefolie voor uw woning of bedrijfsruimte. Wij nemen graag de tijd voor u.

Meer weten over Isobooster? Neem contact met ons op!

Neem contact op