Isolatiefolie vloer 2020-01-22T14:32:34+00:00

Vloer isoleren met isolatiefolie

Koude uit de kruipruimte trekt op in een woning of bedrijfspand via de vloer. Daarom is het verstandig uw vloer met isolatiefolie te isoleren. Het materiaal isolatiefolie is een heel goede keuze bij het isoleren van uw vloer.

Waarom folie voor vloerisolatie?

Met isolatiefolie onder uw vloer zorgt u ervoor dat de warmte in huis blijft. De isolatiefolie zorgt ervoor dat koude vanuit de kruipruimte niet optrekt naar de vloer. En vervolgens naar de woning of bedrijfsruimte. Isolatiefolie weerkaatst de kou en stuurt de ongewenste temperatuur terug naar waar die vandaan kwam. Op die manier houdt u niet alleen ongewenste temperatuurschommelingen buitenshuis. Traditionele isolatiematerialen – zoals steenwol of glaswol – absorberen kou uit de kruipruimte. En daarmee bent u dus nog niet van de koude af.

Meer voordelen van isolatiefolie voor vloeren

Isolatiefolie weerkaatst kou, zodat het binnenshuis comfortabel warm blijft in de winter. Tegelijkertijd voorkomt vloerisolatie met folie allerlei vochtproblemen. Condens of nattigheid uit de kruipruimte en bodem, kunnen na vloerisolatie niet opkruipen het huis in. Dat houdt schimmelvorming tegen en helpt bij het voorkomen van muffe geuren door vocht.

Duurzaam en makkelijk te verwerken

Folie voor isolatie gaat langdurig mee en is gemaakt van duurzame materialen. Isolatiefolie is bovendien makkelijk te verwerken, zelfs door de handige doe-het-zelver. Ook wanneer u besluit isolatiefolie te laten aanbrengen door een specialist, dan is het goed te weten dat de btw over het arbeidsloon op de installatie van isolatiefolies is verlaagd naar 6%.

Meer weten over vloerisolatie?

Heeft u nog vragen over vloerisolatie met folie? Wilt u meer informatie over het isoleren van kruipruimtes? Neem contact op met PXA Nederland voor advies over de voordelen van isolatiefolie voor uw woning of bedrijfsruimte. Wij nemen graag de tijd voor u.

Meer weten over Isobooster? Neem contact met ons op!

Neem contact op