Beurzen 2020-03-23T15:27:36+00:00

Beurzen

PXA Nederland en Isobooster zijn regelmatig te vinden op vakbeurzen en beurzen voor het eigen huis. Dit stelt ons in de gelegenheid om op ongedwongen wijze van gedachten te kunnen wisselen met de vakman en de huiseigenaar.

Daarnaast kunnen wij je vertellen over de laatste ontwikkelingen, projecten of vakgenoten die al met ons product aan de slag zijn. Altijd een goede plek voor een -hernieuwde- kennismaking!

Op deze beurzen staan wij binnenkort

T/M

Beurs Renovatie

Vakbeurs en kennisplatform over efficiënt en omgevingsvriendelijk renoveren

RENOVATIE is een vakbeurs voor zakelijk betrokkenen bij (een) renovatie. Hét platform voor kennisdelen en zakendoen rondom het snel, efficiënt en omgevingsvriendelijk verbeteren van woningen en utiliteitsgebouwen.

Koop tickets

T/M

Beurs Duurzaam Verwarmd

Duurzaam Verwarmd is de grootste vakbeurs voor duurzame klimaattechnieken in de Benelux. Nu de energietransitie op gang komt, is dit de plek waar alle vragen beantwoord worden over verwarming, koeling en ventilatie. Duurzaam Verwarmd draait om de nieuwste innovaties, praktische seminars en netwerkgesprekken met iedereen die er toe doet.

Koop tickets

Op deze beurzen hebben wij gestaan

T/M

Beurs Eigen Huis

Realiseer je droomhuis met Beurs Eigen Huis. Ga je een huis bouwen of verbouwen, ga je verhuizen of verduurzamen? Kom van 6 t/m 8 maart naar Beurs Eigen Huis in Jaarbeurs Utrecht en realiseer ook jouw droomhuis!

Met ruim 250 exposanten de meest complete beurs in Nederland voor al je woonplannen.

Koop tickets

T/M

Vakbeurs Energie

Vakbeurs Energie is hét live B2B-platform voor duurzame energieopwekking en -besparing. Een platform boordevol innovaties, lezingen en live demonstraties en ontmoetingen met waardevolle contacten.

Koop tickets

T/M

Bouw Compleet

Bouw Compleet is de ontmoetingsplek van Noordoost Nederland waar alle onderdelen uit de bouwbranche samenkomen. Bouw Compleet biedt volop mogelijkheid om contacten te leggen / versterken met exposanten uit de regio.

Koop tickets

T/M

Excellent Beurs

Wilt u de EXCELLENT Woonbeurs met ons mee beleven?

U geniet van prachtige stands en spraakmakende designwoningen. Iedere dag geniet u van indrukwekkend entertainment, denk hierbij aan modeshows en spetterende optredens. Iedere dag kunt u volop genieten van luxe en vakmanschap. Oriënteer u zelf op onze beurs en krijg inzage in de actuele trends en ontwikkelingen op het gebied van wonen & leven.

Koop tickets

Meer weten over Isobooster? Neem contact met ons op!

Neem contact op