Loading...

Besparen & meer comfort in één!

De snelste manier om te besparen in een woning is door middel van goed isoleren. Door de vloer, gevel en dakisolatie te controleren en te verbeteren kunt u uw stookkosten structureel verlagen. Tevens neemt het comfort binnen uw woning zienderogen toe.

Mijn huis is reeds geïsoleerd

Vaak nemen we aan, bij de koop van een huis, dat het allemaal wel in orde is met de isolatie. Isoleren is al jaren actueel en daarnaast is het energielabel tegenwoordig verplicht bij de verkoop van een woning. Dus dat zal dan wel goed zitten, toch? Helaas is dat vaak niet het geval.

We zijn allemaal wel bekend met snikhete zolders tijdens de zomermaanden. Ook een ijskoude hal of bijkeuken in de winter is een bekend en veelvoorkomend fenomeen. Men realiseert zich vaak niet dat dit een gebrek aan goede isolatie is. Die snikhete zolder is een indicatie van falende isolatie. Hierdoor stookt u ook deze winter weer voor de dakpannen. Die ijskoude hal is een indicatie. Ook dit is een plek waar uw warmte naar buiten lekt. En heeft u vloerverwarming? Wist u dat 60% van uw warmte naar onderen straalt? Zonder maatregelen heeft u een bijzonder knusse en aangenaam warme kruipruimte.

Wat kunt u het beste isoleren?

Dak, muren en vloeren isoleren is snel te doen en levert veel rendement op. Maar hoe kunt u het beste te werk gaan? Daar zijn gelukkig oplossingen voor.

Een warmtescan kan uitkomst bieden. Met deze scan wordt een thermisch beeld gemaakt van de warme en koude delen van uw woning. Dat wat u niet kan zien, ziet een warmtescan wel. Oftewel waar u uw warmte verliest en waar hitte uw woning binnenkomt. Ook kunt u met deze warmtescan controleren of uw isolatie gewerkt heeft. Op basis van een dergelijk beeld kunt u snel en effectief beslissen waar u kunt isoleren.

Uw isolatiebedrijf kan u hierbij helpen. Veelal maken zij zelf ook warmtescans ter controle.

Een warmtescan dient ook als bewijsstuk als u uw Energielabel wilt upgraden.

Isobooster is eenvoudig te gebruiken en toe te passen. Dit maakt dat u het zelf kunt doen waardoor u de kosten minimaliseert. Maar u kunt het laten toepassen in minder tijd en met minder risico’s dan andere isolatievormen. Dat betekent dat uw rekening dus ook lager zal zijn.

Waar kunt u besparen?

De snelste manier om veel te besparen is het isoleren van uw dak. De meeste warmte gaat verloren via uw dak. Vooral bij oudere huizen is hier veel winst te behalen. In het verleden had dakisolatie niet zo’n hoge prioriteit. Daar kunt u dus veel winst boeken. Het meeste comfort levert het isoleren van uw vloer op. Dit merkt u vooral als u ’s winters tot de ontdekking komt dat u eens zonder sokken op uw vloer kunt lopen. Muurisolatie ligt hier een beetje tussenin en is tegenwoordig makkelijker dan u denkt. Vroeger was dit een hele exercitie maar tegenwoordig niet meer. U zult ’s winters merken dat een koude muur ineens tot het verleden behoort. Alle drie leveren ze in ieder geval een besparing op, zeker als u kiest voor de combinatie.

Isobooster kan op alle plekken eenvoudig toegepast worden. U zult van ons niet horen dat u een andere versie nodig hebt of dat u dan ineens dure accessoires nodig hebt. Geen verborgen meerkosten en altijd effectief. Dat is Isobooster! Besparen en comfort is dus wel heel makkelijk te bereiken.

CONTACT
2019-05-06T10:36:19+00:00